Крістер Град

Крістер Град фото

Для тих, хто хоче зняти квартиру в ЖК Крістер Град ми підготували короткий огляд комплексу.
Комплекс знаходиться між ЖК Варшавський та ЖК Ліпінка по вул. Данченка 1-5. Забудовник-ДБК Житлобуд. Комплекс відкритого типу і складається з трьох П-подібних будинків по 25 поверхів. Кожен будинок має 6 секцій, усередині якого розташований дитячий майданчик. Паркінгу немає, але місце для авто завжди можна знайти або орендувати у сусідньому гаражному кооперативі. Поряд з першим та п'ятим будинком працюють 2 величезні супермаркети NOVUS. У пішій доступності ТРЦ Ретровіль та фітнес клуб SportLife. По сусідству з ЖК є кілька дитячих садків, школа та ліцей. На території комплексу: медичний центр Пульс, стоматологічна клініка, аптека, салони краси. Обслуговування прибудинкової території –300 грн, консьєрж-120 грн.
Найближчі зупинки громадського транспорту знаходяться на проспекті Правди та вулиці Північно-Сирецькій, а це близько 1,2-1,4 км.
Мешканці Крістер Град з нетерпінням чекають на відкриття станції метро.
Плюсом буде близьке розташування до ЖК Варшавський, оскількі мешканці Крістер Граду можуть використовувати всю інфраструктуру Варшавського мікрорайону, а ціни на оренду в Крістар Град як правило нижчі ніж у Варшавському.
Ідеальний варіант - оренда квартири в ЖК Крістер Град для родини. Вам буде зручно та комфортно проживати в цьому комплексі.

Об'єкти в цьому ЖК

Ціна: 20 000 грн.
3
97 / - / 12 м2
14 / 25 пов.
ID 111-857-504

Об'єкт на карті

sdfsdf